Wellfoort Farms: 100% antibiotica vrij

Met Wellfoort Farms brengt ESBRO samen met GroenlandKip en uniek concept op de markt: kip, gegarandeerd vrij van antibiotica en salmonella, gevoed met 100% natuurlijk en vegetarisch voer. Een prachtig antwoord op de toenemende vraag naar kipproducten die naast dierenwelzijn ook aandacht voor consumentenwelzijn hebben. Wellfoort, ‘100% pure kip

Zien, proeven en weten!

Met kip van welfoort farms op uw bord wordt ’t watertanden. Of u nu geniet van een hartig tussendoortje, een barbecue met vrienden of een uitgebreid diner, met ’t Gouden Kipje proeft u de lekkerste kip. U ziet het mooie vlees, licht van kleur, fijn van structuur. U proeft de echte kip, En u weet dat het gezond en verantwoord is wat u proeft. Ontdek het verhaal achter deze kip!

Met zorg verwerkt

Een gezonde kip met veel vlees is nog niet zomaar een Gouden Kipje. Eerst vindt de verwerking van de kippen plaats in de slachterij. En ook daar krijgen deze kippen een speciale behandeling. Door de uitgekiende wijze van pluimveeverwerking, gaan diervriendelijkheid en maximale kwaliteit hand in hand. Gedurende het gehele verwerkingsproces wordt de kip bijvoorbeeld droog gekoeld. Dat is goed voor de hygiëne, de houdbaarheid van het vlees én de smaak.

Lang houdbaar

De tijd tussen stal en specialist is maar kort. Binnen 24 uur kan een kip al kant en klaar in de vitrine liggen. Niet gek dus dat u vers vlees proeft. Kip van wellfoort is ook nog eens lang houdbaar én behoudt zijn smaak. Dat komt onder meer dankzij de temperatuurbeheersing in de gehele keten. Tijdens het slachten, het transport en de verwerking wordt de temperatuur zorgvuldig onder de 4 graden gehouden.

Klaar voor de keuken

Klaar voor de keuken

Na de zorgvuldige verwerking is de kip klaar voor uw keuken. Nu is het aan u om de kwaliteit van welfoort te behouden en een delicatesse te serveren. Daarbij geldt één belangrijke stelregel. U kunt de kip beter langzaam en bij een relatief lage temperatuur garen, dan snel en bij een hoge temperatuur. Het vlees behoudt dan het vocht (en daarmee alle smaakeigenschappen) en blijft lekker zacht van structuur.

Goede leefomstandigheden

Zo krijgen de kippen van welfoort voldoende ruimte in de stal. De pluimveehouders gaan heel zorgvuldig om met de medische verzorging van de dieren. Precies zoals we dat allemaal graag zien: goede leefomstandigheden en zo min mogelijk antibiotica en medicijnen. En, heel belangrijk, de dieren krijgen het optimale voer (met veel natuurlijke ingrediënten, zoals granen) en schoon water. Daardoor maken de kippen een gezonde en natuurlijke groei door.

Goede leefomstandigheden

Ultee, Keurslager

Leeuweringerstraat 34
3421AC Oudewater
0348561531
KSUltee004

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten