Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur.
In ons assortiment vind u Vers Hollands kalfsvlees; mager, maar vooral lekker mals vlees. Ideaal te combineren met kruiden en sausjes.
Al ons kalfsvlees is zowel naturel, gekruid als gemarineerd verkrijgbaar.
Vers verkrijgbaar:
kalfsbiefstuk - kalfsoester - Italiaanse kalfsoester - kalfsrollade
Uit de vriezer:
kalfsschenkel (voor osso bucco) - kalfslever - kalfszwezerik
Op bestelling kunnen wij ook vele andere kalfsvleesproducten leveren.
Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.